Tervetuloa mukaan – inspiroitumaan, innostumaan ja innostamaan!

Ihanaa, että olet löytänyt blogiini!

Toteutamme blogi-, tapahtuma- ja sisällöntuotantotiimimme kanssa erilaisia yhteistyöprojekteja, jotka ovat suunniteltu juuri sinun brändillesi sopiviksi. Blogipostaussarjat, sisältömarkkinointi, tapahtumasisältö tai tuote-esittelykiertueet!

Yhteistyöasioissa voit hyvin olla yhteydessä suoraan minuun: sanna at betterme piste fi.

Tutustuhan lisää selaamalla alaspäin!

 

terveelliset herkut

 

Blogipostaussarjat

Teemme mielellämme yhteistyötä laadukkaiden brändien kanssa! Tiedostamme, että hyvin toteutetun ja oikeisiin jakelukanaviin suunnatun postaussarjan avulla on mahdollista jättää kuluttajaan arvojenne mukainen muistijälki.

Oikeaa blogia valitessa kannattaa kirjata selvästi ylös tavoitteet, joita postaussarjan ympärillä halutaan saavuttaa – kohderyhmä, klikkaukset, tunnettuuden nousu, ja tietysti myynti.

Yhteistyöasioissa voit hyvin olla yhteydessä suoraan minuun: sanna at betterme piste fi.

 

 

Luennot, koulutukset, puheenvuorot

Voit hyvin istua alas ja ottaa mukavan asennon. Tulen oikein mielelläni pitämään silmiä avaavan ja mieltä venyttävän, vuorovaikutuksellisen puheenvuoron siitä, kuinka helposti sinun, ja koko tiiminne, on mahdollista saavuttaa paras mahdollinen itsensä!

Pidän jatkuvasti koulutuksia ruokavalion ja itselle sopivan treenin vaikutuksista päivittäiseen jaksamiseen.

Lisäksi tietysti teen juontoja juhlatilaisuuksista ja lanseeraustapahtumista kaupallisiin liike- ja kauppakeskusjuontoihin.

Yhteistyöasioissa voit hyvin olla yhteydessä suoraan minuun: sanna at betterme piste fi.

 

 

Tuote-esittelyt, tapahtumakiertueet, messuhenkilöstö

Olemme Suomen parasta tapahtumahenkilöstöä! Buukkaa keikalle, kerro tavoite, ja let’s go. Meiltä onnistuu niin seuraavien messujen näytteilleasettajapaikkojen myynti, eräkylttien esittely vapaaotteluillassa, kuin valtakunnalliset maistatuskiertueetkin.

Better Eventsillä on toimistolla viisi henkilöä, logistiikassa yksi, ja kentällä ympäri Suomen erilaisissa myynti- ja maistatustehtävissä yli sata!

www.betterevents.fi