Terveellisempää cocktailherkuttelua

16.08.2017

*Yhteistyössä Proegg-tuoteperhe*

 

 

Tiedättekö sen tunteen, kun tekisi mieli popsia vaikka mitä hyviä herkkuja – ja silti kropassa on sellainen fiilis, että en haluaisi voida yhtään pöhnäisesti, haluaisin säilyttää tämän virkeän ja hyvän olon. Mitä tehdä, jos mieli haluaa herkutella, ja kroppa haluaisi elää terveellistä elämää?

Silloin meinaa mennä aivo jumiin, kun alkaa etsiä itselle juuri siihen hetkeen sopivia terveellisiä herkkureseptejä. ”Terveelliset herkut”-hakusana googlessa tuottaa miljoona ja tuhatviissataa ja kuustoista osumaa. Miten oikein valitsen sen parhaan vaihtoehdon?

Onneksi vielä vähän aikaa on mansikka-aika. Olen koko kuluneen kesän ajan pitänyt huolen, että jääkaapista löytyy tuoreita marjoja. Marjat ovatkin aivan superhelppo tapa mussuttaa vähän terveellisempiä herkkuja, enkä viitsisi edes laskea kuinka monta satasta noihin suomalaisiin superfuudeihin on mennyt.

 

 

Tällä kertaa teki mieli yhdistellä makuja ja tehdä esillepanosta kaunis – makeaa ja suolaista, ja vähän hyviä rasvoja sekaan. Jääkaapissa on tietty myös Proeggin valmiiksi kypsennettyä valkuaista, ja laukun pohjalta löysin ”kiireisen päivän kiukkuevääksi” tarkoitetun Pure-patukan, viiden ainesosan raakapatukan. Jäin kaipailemaan vielä viinirypäleitä, vadelmia ja suolapähkinöitä tähän komboon, mutten vaan jaksanut lähteä kauppaan. Ensi kerralla otan ne mukaan tähän cocktailherkutteluun – suosittelen samaa sinullekin!

Tässä siis ehdoton tarjoiluvinkki sinun omiin herkkuhetkiisi tai koko ystäväporukan yhteisille nyyttäreille! Survaiset vain cocktailtikun matkaan ihan mitä sattuu tekemään mieli, tai mitä jääkaapin perukoilta sattuu löytymäänkään! En muistanutkaan kuinka helppoa ja kivannäköistä tämä cocktailtikkuherkuttelu olikaan.

 

  • Raikasta: Mansikoita, vadelmia, pensasmustikoita
  • Proteiinia, hyviä rasvoja ja suolaisuutta: valkuaista, suolapähkinöitä, suolakeksejä
  • Koostumusta: Viinirypäleitä, raakapatukkaa, taateleita

 

 

Ja joo – yksin vetäisin kaikki herkut naamariini salin jälkeen. Hyvän treenin päätteeksi voin oikeasti syödä ihan niin paljon kuin vaan ruokaa on tarjolla. Riisiä kippotolkulla, kanaa kermakastikkeissa ja isot herkkujälkkärit päälle.

Proegg-valkuaisjauheen kyselijöille – verkkokaupasta saat nyt koodilla Proeggjauhe18  sitruunanmakuisen proteiinijauheen sisäänostohintaan (toimituksineen siis hintaan 18 €)! 🙂 Suosittelen lämpimästi!

 

Terkuin,

Sanna

 

 

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *