Kiitos asiattomasta kommentistasi!

17.07.2017

Mietin tuossa muutaman hetkisen, miksi blogini varsinkin uusimpaan postaukseen alkoi tulla tänään niin kovasti kommentteja, joista valtaosa täysin asiattomia. Koko kuusivuotisen bloggaushistoriani aikana, vaikka olen ajoittain päätynyt jopa Suomen suosituimpien blogien listalle, olen saanut hämmästyttävän vähän törkyä. Ehkä olen sellainen hajuton ja mauton tavis, ja tiedättekö mitä. Nautin siitä.

Tähän mennessä eniten debattia on käyty sosiaalisen median kanavissa, minne olen itse jakanut postauslinkkejäni. Siellä on ollut mielenkiintoista keskustella esimerkiksi e-pillereiden hyödyistä ja haitoista. Olen itsekin edelleen hyvin montaa mieltä e-pillereistä, ja usko pois, eläisin mielelläni ilman niitä jos se olisi eduksi terveydelleni. Mutta näin ei valitettavasti ole.

Sain äskettäin tietää, että eräs kaupallinen televisiokanava oli kopioinut blogitekstiäni ja Instagram-kuviani artikkeliinsa nettisivuilleen. Tällä surkealla insinöörimatematiikallakin oli helppoa tehdä yhtälö, joka tuntui loogiselta. Sitä kautta törkykin löysi sivulleni. Ja mitä seuraavaksi? Tulevatko iltapäivälehdet perässä ja pääsenkö sitten löytämään sen todellisen diagnoosini vauva.fi-foorumilta?

No, en usko. En ole niin tärkeä.

Toivottavasti artikkeli herätti ihmiset miettimään omaa terveyttään. Myös minun terveydentilaani saa arvostella ja puntaroida täysin vapaasti niillä tiedoilla mitä löytyy.

Minulle se on täysin se ja sama.

Kiitos kommentistasi – ehkä ymmärrät, että jos se on tietynsävyinen, se jää suodattimeen, lentää sieltä roskakoriin, eikä siinä voita oikein kukaan. Jos haluat tuoda asiasi, uuden näkökulmasi tai huolesi esille, se kannattaa tehdä positiivisen kautta. Rakentavasti.

Aurinkoa!

Sanna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraava kirjoitus

Edellinen kirjoitus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *