Kaikki hyvin.

30.05.2017

 

Helou!

Koska viime postaus meni puoliksi alakuloisissa fiiliksissä sairastelun ja pienen uupumisen vuoksi, niin luulen että olen teille velkaa pienen kuulumisten updeittailun. Ei deittailun vaan updeittailun!

 

Koska treenaamaan ei ole koko toukokuun aikana päästy, niin päivittelen treenivinkkejä tervehdyttyäni. Itse asiassa tällä viikolla sain koko toukokuun ensimmäiset kosketukset kuntosaliympäristöön! Samoin ruokapuolen kanssa mulla ei ole mielen päällä maatamullistavia oivalluksia, sillä kipeänä makuaisti on suhteellisen surkeaa laatua kun nokka on koko ajan tukossa, joten ei paljon tee mieli mutustella mitään.

 

Kun tultiin Jonin kanssa Cressukiertueen viimeiseltä kiertueviikolta takaisin pääkaupunkiseudulle, oli kuin oltaisiin tultu etelänmatkalle! Viikossa puihin oli tullut lehdet ja aurinko paistoi täyttä häkää. Flunssaa paahde ei silti paljon häirinnyt, sillä heti kotiuduttuamme pääsin käymään apteekkireissulla ja hakemaan antibioottikuurin poski- ja otsaonteloiden, hampaiden ja korvien ja koko pään juilimisen vuoksi. Tämä oli siis viikko sitten, ja vasta eilen sunnuntaina pystyin elämään ensimmäisen päivän ilman tulehduskipulääkkeitä.

 

Hurjia ja herätteleviä tällaiset sairastelut. En ole eläessäni kokenut näin pitkää ja rajua flunssaa, jonka perusoireet ovat toki paikallaan, mutta monta kertaa kovempina ja kestoltaan pidempinä kuin normaalisti. Pelottavaa! Mitä kauheuksia sitä voikaan henkisellä stressillä ja liiallisella fyysisellä kuormituksella tehdä keholleen?

 

Opetus: työ on loppujen lopuksi vain työtä. Meillä Better Eventsillä on onneksi ihana ja vastuutaottava tiimi. Ihanaa, kun Anni tai Johanna osaa löytää just oikeat sanat silloin kun mua stressaa eniten.

 

Eilen maanantaina oli Cressun kiertuepakun palautus ja siten kiertue onkin nyt lopullisesti paketissa. Monenlaisia ja monituisia paikkakuntia, kilometrejä, asiakkaita, pyöräkauppiaita ja etenkin sääolosuhteita mahtui meidän tämänkin vuoden kiertueeseen.

 

Yrittäjä ei varmaan saa sanoa näin, mutta onneksi kesällä näyttäisi olevan vähän hiljaisempaa ainakin heinäkuun osalta. Tällä hetkellä toivoisin paitsi itselleni, myös Jonille, Annille ja Johannalle mahkuja ottaa vähän rennommin. Ties mitä inspiksiä levänneet mielet saa syksyä varten!

 

Mutta tiedättehän te. Levättyäni pari päivää olen kuitenkin jo ihan toista mieltä, ja kesä menee yhdessä hujauksessa erilaisia projekteja pyöritellen. Ainakin Annilla ja Johannalla päät savuaa ja uusia keikkoja napsahtelee keikkakalenteriin melkoista tahtia!

 

Tulossa olisi vielä juontokeikka Karisman kauppakeskustapahtumassa (aivan ihania tapahtumia Lahden Karismassa, lahtelaisten kannattaa tutustua tapahtumatarjontaan!), sekä Itiksessä järjestettävän Isac Elliotin keikan juonto tulevana sunnuntaina. Bloggaajakollega Johanna (Johan On Fitness, klik!) on tehnyt Itiksen markkinoinnissa huippujuttuja, ja Johannalle mä nostan nöyrästi hattua.

 

No olisihan tässä työrintamalla paljon muutakin jännää tulossa – esimerkiksi meidän 15-vuotiaan harjoittelijan palkkaus – mutta palataanhan niihin lähitulevaisuudessa! 🙂

 

Sanna

 

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *