Vikasietotilassa.

22.05.2017

 

Sillai mää kuvailisin näitä toukokuun viikkoja. Vikasietotilassa. Eteenpäin vaan, yksi taski kerrallaan, tehtävät kasaantuu ja niitä on päällekkäin. Dedikset paukkuu. Listoja, suorittamista, satasen kapasiteetilla.

Siskoni Esko! Missä sä oot, kun firmalla menee lujempaa kuin ikinä? Viiletät jossain EU:n delegaatioissa ja vedät croissantteja. No vedä sitten ja pidäkin hemmetti hauskaa! Kyllä mä pärjään. Mutta on ikävä!

Vikasietotilaa edelsi lomaviikko Ranskassa. Joka loma-aamu heräsin pieneen työstressiin. Enkö mä saa lomallakaan lomailla kunnolla? Silti loma tuli tarpeen, mutta tässä touhussa ei viikko olisi riittänyt. Tarvitsen lisää lomaa, tokaisin heti lomanjälkeisellä viikolla. Ja täältä muuten pesee.

Päällä on sellainen flunssa etten muista koska olisin sairastanut näin rajusti. Ensin viikko viruksen aiheuttamaa angiinaa, ja nyt sitten seuraava viikko poskiontelontulehdusta. Onkohan edessä vielä kolmas viikko yskää?

 

 

Kyllä, en pelkästään yhtä tai kahta kertaa ole miettinyt, onko yrittäjyydessä mitään järkeä. Ja mitä jos tämä kaikki joskus kaatuisikin? Jos ei olisikaan enää asiakkaita? Mitä sitten tekisin, saisinko ikinä mistään töitä?

No saisinhan mä töitä. Mähän olen helvetin hyvä ihan hitsiläisen monessa asiassa. Nytkin töitä selvästi on enemmän kuin jaksan tehdä, ja olisi enemmän kuin meidän toimistolaiset jaksaa tehdä. Eikä me siksi mihinkään lopeteta. Enkä mä halua kenellekään muulle töihin. Mä yritän ja yritän ja yritän. Ehkä hamaan loppuun asti, koska kysyntää on.

Realitytsekki on paikallaan toisinaan – onko tässä mitään järkeä? Miksi tätä tehdään? Yrittäjyyteen kuuluu korkeimmat huiput, ja matalimmat kuopat. Ja välillä ollaan kummassakin samaan aikaan. Silloin kun menee lujaa, niin samaan aikaan voi uuvuttaa.

 

 

Me ollaan kasvettu aika lujaa. Ehkä liiankin. Välillä maksellaan oppirahoja, ja samaan aikaan huomataan että koko tiimi on yhdessä rutkasti viisaampi kuin viime vuonna!

Ylpeä. Ja helvetin väsynyt.

Mä sairastan ihan ansaitusti tämän viikon. Nauttikaa auringonpaisteesta!

Sanna

 

Uudempi kirjoitus

Vanhempi kirjoitus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *