Instant transformation Thursday.

27.04.2017

Hellurei rakkaat!

Tänä viikonloppuna, kun nousen taas vähissä vaatteissa kiertämään häkkiä CAGE-vapaaottelutapahtumassa, ja samaan aikaan kun TIKIS-treenimedia levittää musta toinen toistaan hienompia kuvia sosiaalisessa mediassa, niin mä haluaisin muistutella, ehkä lähinnä mua itseäni, siitä ettei kaikki ole pelkästään sitä miltä näyttää.

Ignorance. Välinpitämättömyys, onnellisuus siitä, ettei tiedä. Ja siitä, ettei välitä. Se ohjaa mua ulkonäköpaineasioissa. Mä tiedän olevani ihan tällainen tavallinen, siis kaikin puolin tietysti erikoislaatuinen ja erikoisihana ja erikoishyvä siinä mitä teen – mutta silti ihan samalla viivalla kaikkien kanssa.

 

 

Saamari mikä turvotus on alavatsasta alaspäin, koska olen tehnyt niin paljon seisomatyötä tällä viikolla. Enkä ole ehtinyt nostelemaan puntteja salille, en vain ole ehtinyt. Pyydän tässä samaan syssyyn vielä anteeksi kaikilta, kenelle en ole vastannut. En ole ehtinyt keskittyä. Jokainen tunti on ammuttu täyteen tällä viikolla. Ensi viikolla, silloin pääsen lomalle. Tai ainakin reissuun.

Otan reissuun kameran mukaan, mutten usko että kuvataan siellä oikein mitään. Reissussa en ehkä jaksa ajatella työtäni somessa. Enkä halua olla kuvattavana. Tykkään siitä oikeanpuoleisesta versiosta minusta kuvissa. En vasemmanpuoleisesta, tosin sille on ihan omat merkityksensä!

Vasemmanpuoleisen Sannan kuvilla ei saisi myytyä mitään hyvinvointiin liittyvää. Siksi pitää kai näyttää yhtä näkökulmaa sosiaalisessa mediassa, ja on minustakin kyllä kivempi katsella tuota oikeanpuoleista kuvaa. Kuitenkin vapaalla, silloin kun olen ihan aidoimmillani, niin olen tuo ihana mörökölli vasemmalla puolella. Se, joka ei välitä ikävistä somekommenteista. Se, joka nauttii uusista ideoista, ystävistä, rakkaista. Ja omasta ajastaan. Ja olen silti onnellinen, tyytyväinen kroppaani, joka toimii hienosti. Joskus hitaammin ja joskus nopeammin. Joskus se on väsynyt, mutta yleensä se on virkeä. Paitsi sateisina aamuina.

Muista säkin. Ketä varten ja miksi haluat näyttää oikeanpuoleiselta? Mitä se sinulle tarkoittaa, kenen tarkoituksia se palvelee? Mitä kaikkea hyvää on vasemmanpuoleisessa?

 

 

Mä tykkään siitä että mun kroppa näyttää vuorokauden, viikon, kuukauden ja vuoden eri hetkinä erilaiselta. Kuinka hemmetin tylsää olisi se, jos näyttäisi joka hetki ihan samalta, mitä tahansa tekisikin? Kyllä viiden päivän promokiertueen jälkeen pitääkin olla sellainen olo, että on tehnyt töitä! Kuinka ihanaa on mennä salille sellaisen rupeaman jälkeen.

Ja voi vitsi, jalkatreenipäivää seuraava ruoka, ja seuraava aamu. Jalkatreenin jälkeen mä voin syödä ihan-mitä-vain, ihan kuinka-paljon-tahansa. Ja silti aamulla kroppa näyttää ihan superkivalta!

Haluatko ystävän vinkin? Stressaa vähemmän siitä, miltä näytät. Mun elämänlaatu on parantunut ihan superpaljon sen jälkeen, kun lopetin ylimääräisen stressin. Sä näytät hyvältä! Olen ihan varma siitä!

Kaikki on kuitenkin vain näkökulmista kiinni.

Ihanaa loppuviikkoa.

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

2 kommenttia

  • Juuli

    Ihana ku näytät oikeesti niitä ei niin täydellisiä kuvia kropasta. Moni ihminen tuntuu sanovan ettei häntä haittaa vaikka ei niin timmissä kunnossa ookkaan, mutta silti somekuvat on just niitä. Tsemppaat hirveesti esimerkilläs muaki tavallista tallaajaa hyväksymään itsensä sellaisena ku on😊

    • Sanna Laitinen

      Voi kiitos, Juuli! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *