Comfy AF.

18.04.2017

 

Herranjestas mä jännitin. Nukuin huonosti, stressasin, aamulla join liikaa kahvia. Kaadoin vesilasillisen tietokoneen päälle aamutoimistoa pitäessäni. Voe fakki, kohta pitää lähteä kuvattavaksi.

Marianne Sendenali. Nainen joka ilmestyi elämääni suosituksen kautta pelastuksekseni. Somemanageriksi itseään tituleeraava yrittäjä-opiskelija on kyllä sellainen pieni pakkaus energiaa, ideoita, luovuutta ja yrittäjähenkejä, että oikein hengästyttää. En oikeastaan edes tiedä, kauanko Marianne on toiminut yrittäjänä. Vuoden? Täytyykin seuraavalla kerralla udella. Vai olenko kysynyt, mutten kuunnellut vastausta?

Marianne auttaa kaltaisiani somenaisia kehittämään omaa toimintaansa. Mulle blogi oli viimeinen liiketoiminnan osa-alue ilman tukiverkostoa, ja olenkin kehittänyt sitä yksikseni vuodesta 2011 lähtien. Erilaisille alustoille – ensin Googlen Blogspotiin, sitten Blogbookin kautta FitnessAsenteella-portaaliin ja sitten, vihdoin, tänne omalle SannaLaitinen.fi-alustalle – on tallentunut opiskelijaelämääni TTY:llä, ensiaskeliani tapahtumamaailmassa, innostuminen Fitnessmalli-kilpailusta, kouluttautuminen personal traineriksi. Tikis-yhteistyö. Tapahtumat. Ensiaskeleet yrittäjyyden saralla. Parisuhteet ja erot ja muutot ja niin edelleen, siis elämä!

Ja nyt ollaan tässä! Istun onnellisena Bergga-kahvilassa Viidennellä Linjalla, Helsingissä. Salin jälkeen. Silmät onnellisuudesta ymmyrkäisenä. Aurinko paistaa. Kaikki on hyvin.

 

 

Mutta kuvaus jännitti, voi hitto soikoon. Meidän piti mennä kuvaamaan ”Toimitusjohtajan arki”-postauksiin kuvamateriaalia – koska mitä se postaus on ilman kuvia, ja minulta puuttuvat kokonaan kaikki muut kuin treeni- ja ruokakuvat. Pakko siis saada fotosisältöä.

Voi itku! Tätä mä olen pelännyt – asukuvia pihalla. En mä ole se tyyppi, joka kulkee pihalla järkkärin kanssa kuvauttamassa itseään. En sen takia, että mä olen mieltänyt sen jotenkin vaivauttavana (nyt siis kaikella kunnioituksella muotibloggaajia kohtaan, iso arvostus teidän työlle, ja mä todellakin ihailen teidän upeita kuvia!), mitä noi ohikulkijat oikein ajattelee kun täällä ährätään jotain kuvamatskua johonkin pilipaliblogiin. Ja mä EN ole mikään muodikas tyyppi. Mä olen pienentänyt Kaakkois-Aasian visiittini ansiosta vaatekaappini sisällöltään superpieneksi, eikä sinne mahdu oikeastaan paljon muuta kuin mustaa trikoota, jota voi käyttää salilla. Tyylini on siis Comfy Äs Fak. (Tai no… onhan tuonne alkanut tuota riepua kertymään…)

Olen kyllä muutenkin sellainen harakka että oksat pois. Laiska käymään kampaajalla, ja kun käyn niin silloinkin puolipakotettuna (vaikka Sateenkaaren päästä löytyvä Tiia on kyllä pelastus, kieltämättä). Kynnet laittamatta (vaikka keskiviikoksi sovin ajan NailBoxiin!), ripset omatöhertämät (niille ei oo tapahtumassa mitään. Klimppiset harakansulat olkoot mun puolesta), kulmakarvat täysin eri paria. Maailmanlopun herkuttelija ja laiska käymään treenaamassa. En jaksaisi millään käydä suihkussa kerran päivässä, ja joskus vain jätän käymättä. Hiuksia pesen ehkä kolmesti viikossa, ettäs tiedätte. Just tällainen priimaesikuva koko maailmalle mä olen! 🙂 Comfy AF.

 

 

Joka tapauksessa. Marianne on pelastus. Ihan samalla tavalla kuin TIKIS-kuvauksissa, hommat päätetään toteuttaa tietyssä paikassa ja tietyllä kellonlyömällä, tehdään kuvaussuunnitelma, ja sitten ei muuta kuin sovittuna ajankohtana pelmahdetaan paikalle ja hoidetaan homma. Skarpisti, ammattimaisesti ja ripeästi. Marianne ideoi minne mennään, käski Laitisen paikoilleen, räps räps räps, ja that’s it! Hei, ihanaa. Kuvat on mulla mailissa seuraavana päivänä.

MARIANNE, OLET PARAS. Mun elämä on helpottunut superpaljon, kun sain sinut avukseni!

Kiitos!

Sanna

 

Samankaltaisia kirjoituksia

1 kommentti

  • Marianne Sendenali

    Ihanasti kirjoitettu <3 Oon ollu yrittäjänä tän vuoden alusta! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *