Pakkasaamun puhtain proteiinikahvi!

06.01.2017

img_6648

Huomenta täältä talvisesta Tampereelta. Ommeinaa sairaan kylmä. Nääs.

Oli pakko saada höyryävän kuuma, mausteinen aamupalajuoma lämmittämään tätä koleista aamua – ja ketkä oliskaan paremmat auttamaan mua tuottamaan pakkasaamun parhaan tee-se-itse-proteiinikahvin, kuin laitilalaiset. Suoraan kanatarhalta.

kahvi2-2

Tarvitsin käyttööni vahvaa kahvia, Laitilan Kanatarhan Proegg -pastöroitua valkuaista, sekä ripauksen neilikkaa, kanelia ja kaardemummaa. Olisikohan pitänyt laittaa inkivääriäkin ihan hitusen? Steviatipankin ymppäisin mukaan, jos matkaa mun steviatippapurnukalle ei olisi 174 kilometriä. Siksi laitoin puolikkaan banaanin stevian sijaan. Tuleepahan prosessoimattomampi pirtelö. Ens kerralla, kun kaapista löytyy kookoskermaa, ymppään sitä vielä mukaan.

Ja siinä se on!

Tän vuoden tähän asti heittämällä paras proteiinikahvi. Tai toisin sanoen kahvinmakuinen, kuuman mausteinen proteiinipirtelö.

kahvi2-3

Kato nyt! <3

Rojahdin ison kupillisen ja Melli-kissan kanssa sohvalle tuijottamaan pihalla vallitsevaa hiljaisuutta. Valkoista, pehmoista lunta, missä näkyi olkkarin ikkunan alla kissan tassunjäljet. Mellin musta kissakaveri oli käynyt yöllä moikkaamassa (lue: ärsyttämässä suunnattomasti) Melliä.

img_6646

Aina Melliä ei kuitenkaan kiinnosta.

Tiesitkö sinä, että Laitilan Kanatarhalla on oma, suomalainen Proegg-tuoteperhe? Mä käytän perheen, ja muutenkin sangen mukavan yrityksen, tuotteita joka viikko. Ehdottomat lempparit ja jääkaapin vakiovarusteet ovat tämä pastöroitu valkuainen, sekä valmiiksi kypsennetty valkuainen, omena-vaniljasmoothie sekä MUNAVOI! Ai miten luksusta voi olla, aina munavoita kaapissa!

Seuraavaksi mä testaan kananmunaproteiinijauhetta, joka on mulle täysin uusi tuttavuus. Onko kukaan lukijoista vielä kokeillut? Ihanaa löytää maidoton vaihtoehto protskujauheelle!

Suosin suomalaista yrittäjyyttä. Vahvasti. Iso arvostus Laitilan Kanatarhan innovatiiviselle touhulle! Toivottavasti mäkin saan paljon yhtä hyvää aikaiseksi tässä maassa.

Ota rennosti tänä viikonloppuna. 🙂 Mä aloitan ties kuinka monennetta kertaa NLP-präkkärikurssin. Ai että! <3

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *