SannaLaitinen.fi: ILMAINEN 30 päivän kotitreenihaaste naisille!

02.01.2017

IMG_2558

 

Uusi vuosiiii! Ja uudet kujeet! Meikä alkaa taas innostua treeneistä, ja varsinkin nyt kun kuntosalit pullistelee porukkaa, oon ihan superinnoissani koti- ja pihatreeneistä.

Siksi suunnittelin meille yhteisen kolmenkymmenen päivän treenihaasteen. Sen raamit julkaistaan NYT. Aloittaa voit siis vaikka heti, tai heti huomenna. 😉 Yksin tai kaverin kanssa!

Tilaa ohjeet lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@betterme.fi!

Kirjoita otsikkoon ”30 päivän kotitreenihaaste”, ja viestikenttään nimesi. Se riittää, eikä maksa yhtään mitään. Paluuviestinä saat treenihaasteohjeet! Lupaan, etten missään olosuhteissa välitä sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksissa.

Saat sähköpostin mukana myös linkin Facebook-ryhmään, joka on täynnä muita treenihaasteeseen osallistujia. Ilmaiseksi. 🙂 Ryhmään tulee BetterMe-valmentajalta neljä erilaista treenivinkkiä, siis joka viikko yksi, joista jokainen antaa lisäpotkua omiin treeneihin. Uuden vuoden kunniaksi!

Voit osallistua treenihaasteeseen myös liittymättä FB-ryhmään. Silloin sinulta tosin jää vinkkivitoset ja valmennustukiryhmän motivaatiojutut kuulematta, mutta jos se ei haittaa, niin anna mennä. 🙂

Let’s gooooo!

Sanna

 

 

Muuten – tänään on Offerilla mun Kesäkuntoon-valmennus ihan älyttömässä tarjouksessa. Siis älyttömässä. Ihan järjettömässä. Mietin pitkään, onko mun mitään järkeä myydä tällaista palettia näin edullisesti – alle parillakympillä.

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *