Rennon sunnuntain mielikuvituskyläily Sannan luona – Lämpimästi tervetuloa!

29.10.2016

Tervetuloa kyberkylään mun luokse. Linnunpesään.

Superkiva, että pääsit mukaan. Kiva, että voidaan välillä ihan rauhassa istua alas. Mutta hei tuu sisään, älä mielellään melua kauheasti siellä käytävässä. Naapurin mummolta tulee välitön palaute mulle.

Tuu sisään, voit jättää kengät siihen punaiselle eteismatolle. Mä voin ottaa sun takin. Eikö ollutkin hirveä viima siellä ulkona heti aamusta?

Vessakylppäri on heti vastapäätä ulko-ovea, eikö oo suloisen pastellinvihreä? Tuu vaan peremmälle tänne Linnunpesään.

img_4698

 

Saako olla mutteripannukahvia? Mulla on Kulta Katriina Luomu -kahvia tarjolla, jos haluat. Mä teen itselleni yleensä mutteripannukahvit, aeropressikin tuolta laatikosta löytyy. Normikahvinkeitintä en oo jaksanut kaivaa esille…

Tää Kulta Katriina on 100 % arabicaa. Kakkospaahtoaste. Käytiin muuten yksi päivä Meiran paahtimolla laboratoriossa maistelemassa erilaisia kahvilaatuja – oli aika yllättävä reissu. Ja opettavainen! Täytyy turista siitä sun kanssa joskus.

Soija- vai normimaitoa?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Istu vaan sohvalle, ota rennosti. Siirtele vapaasti niitä tyynyjä ja shaaleja. Mä tiedän että niitä on liikaa – ja ihan tarkoituksella.

Mä pyöräytän meille vielä mun lemppariaamupalan – mun bravuuripirtelöjäätelön! Nimittäin avocado-banaani-hera-maito-jääpala-taideteoksen. Oon varma, että säkin rakastut siihen! Tää on muuten aivan loistava krapulankesyttäjä, jos halloweenbileet yhtään venähti viime yönä.

Onko yhtään nälkä? 🙂

 

Soittaisinko sulle jotain?

 

 

Ei helvetti, yhden hengen yleisölle soittaminen on pahinta. Vaikeinta ikinä. Mä oon aika kriittinen omaa esiintymistäni kohtaan. Kun pitäisi aina olla niin täydellistä, ennen ei kehtaa esiintyä ennen kuin on täydellinen. Se on mun heikko kohta…

Soitin muuten tätä samaa teosta joskus Fibanin tilaisuudessa. Hassua, ehkä joku saattaa kuvitella että osaan soittaa vain sitä yhtä ja samaa kun aina luritan sitä joka käänteessä. Totuus on kuitenkin, että mä olen riipivän rakastunut tähän teokseen. Debussyn 1. Arabesque.

 

Some classical from yesterday. ?? #classicalmusic #debussy #arabesque #piano #conservatoire #helsinki #pianist #finnishgirl

A post shared by Sanna Laitinen (@sannalaitinen.fi) on

 

Se on kulkenut mun mukana superihanien ja aika vaikeiden vaiheiden yli.

Mä olen soittanut 5-vuotiaasta 20-vuotiaaseen asti konservatorioissa Suomessa ja Etelä-Ranskassa. Mikä se sun rakkain harrastus on? Muistatko teiniajat, kun vanhemmat yritti saada sut pitäytymään harrastuksen parissa, vaikkei yhtään olisi napannut? Aika ärsyttävää toisaalta, miten vanhemmat olikin niin oikeassa sanoessaan, että me kiitetään heitä vielä… Oikeassa olivat.

Äitille kiitos. 🙂

Tuu katsomaan tänne parvelle. Vitsi täällä on suloista nukkua muhkupeittojen ja -tyynyjen keskellä. Ja tuntuu siltä kuin olisi turvassa kaikelta maailman pahuudelta, kun katselee kämppää yhtäkkiä lintuperspektiivistä. Eikö ookin?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Muistatko toissapäiväisen blogipostaukseni? Tunnustin siellä, että käyn vain kahdesti viikossa salilla… Se on kerännyt aika paljon lukijoita. Vajaat viisi tuhatta. Ja FB-jakoja viitisen sataa. Oikeasti aika sikana, pitkästä aikaa.

Muistan ekan kerran kun keräsin moisia lukuja blogiini pari vuotta sitten. Asuin silloin Balilla. Oli aika epätodellinen fiilis – monesta syystä. Miten joku oikeasti löytää lukemaan MUN ajatuksia? Ja miksi? Mä, joka olen tieteellisyydestä kaukana, varsinainen wannabe-teekkari. En tiedä elämästäkään vielä riittävästi. Mutta ehkä mä vain olen tarpeeksi rehellinen – itselleni ja sulle. Näin meidän kesken, se on aika helvetin pelottavaa välillä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mutta on niitä asioita joista mä en kirjoita. Semmoisia vaikeita, vaikeasti käsiteltäviä juttuja. Toivottavasti joskus sitten pystyisin, ja auttaisin samalla muita.

Mutta siitä edellisestä postauksesta – miksi me kuvitellaan, että meidän tarvitsisi treenata enemmän? Postauksen suosion perusteella en voi olla ainoa, joka kuvittelee, että pitäisi tehdä jotakin, jota ei jostain syystä saa tehtyä. Mä huomaan, että nojaan tosi helposti entisen treeniajattelumalliin, siis fitnesselämäntapaan – siihen elämäntapaan, jota en enää kannata, joka ei kuulu arvoihini. En tarvitse niitä isompia olkapäitä, ja minulla on jo ihan riittävänkokoinen takamus. Miksi mun tarvisi treenata useammin?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Wellness on edelleen mun päivän sana, ja ehkä vähän kirkkaammassa kontekstissa kuin aiemmin –  haluan voida hyvin, enkä pelkästään näennäisen hyvin. En halua pelkästään näyttää siltä että voin hyvin. Haluan voida hyvin sisäisesti. Haluan tuntea voivani hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti. Treenin osalta hyvinvointiini riittää sellainen lihaskuntotreeni, joka pitää kehon terveenä.

Etkö säkin halua samaa? Wellnesstä?

Hei – mun täytyy alkaa lähteä töihin. Juonnan tänään Gigantissa Syysmarkkinat. Siis Itiksessä. Lähdetkö mukaan? 🙂

 

img_5752

 

Kiitos, että kyläilit luonani ja kuuntelit ajatuksiani. Toivottavasti mäkin onnistuin kuuntelemaan vähän sua.

Nähdään taas!

 

Sannan Snäppi: @bikinisanna
Sannan IG: @sannalaitinen.fi

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *