No mitähän sitä nyt sanois…. HYVÄ TIKIS!!! @The Blog Awards Finland 2016

14.10.2016

Vuoden harrastuskanava on TIKIS @tikisofficial #TheBlogAwardsFinland #TBAF2016

A post shared by The Blog Awards Finland (@theblogawardsfinland) on

 

Tajusin eilen olevani enemmän addiktoitunut someen kuin olisin kuvitellut.

Puhelimeni nimittäin meni täysin käyttökelvottomaksi ollessaan huollossa, ja siitä hetkestä lähtien olen elänyt ilman hienoja Facebook-, Messenger-, Instagram-, Snapchat-, ym sovelluksia. Ei edes emoijeita ole mun lainaluurissani. Puhumattakaan Whatsappista tai yhteystiedoista. On aika siistiä vastata puhelimeen kaikille rakkaimmille bisnestyyliin ”Saaannna Laitinen, Better Events”. 😉 Try me!

Silloin kun ei ole puhe-elintä saatavilla, on vain antauduttava tilanteelle ja elettävä hetkessä. Ja se muuten kannatti viime yönä.

 

 

Tikis – Suomen motivoivin treenimedia – voitti täysin ansaitusti ja jännityksellä odotetun tunnustuksen The Blog Awards Finland 2016 -blogigaalassa A-Lehtien upeissa tiloissa Helsingissä.

Meidän Tikis! Meidän Tikis-jengi! Siis me! Vitsit, kuinka siistiä. Niin huikeaa työtä tehnyt porukka todella ansaitsee tämän tunnustuksen, kaiken suitsutuksen ja juhlimisen. On niin upeaa olla osana tätä porukkaa, joka tekee duunia huumorilla ja lujalla #tikis-asenteella.

 

 

Niin ikään oli siistiä nähdä tuttuja A-lehdillä toimivia bloggaajia ja markkinointihenkilökuntaa. Törmäsin myös Bali-opiskelukaveriini Reetaan. Viimeksi Balilla, nyt Blog Awardseilla. Maailma on superpieni!

Perinteisesti huikean illan kruunasi runsas buffet-tarjoilu, sekä tietysti ihan superupea ilotulitus. Voin kertoa, oli aika helppo juhlia tänä iltana.

Ai että. Olipahan lystiä.

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *