Blingiä NFE:ssä ja DAILE:n rannekorukilpailussa!

10.10.2016

nayttokuva-2016-10-10-kello-9-18-10

 

Terkkuja Nordic Fitness Exposta! Kuten monella SM-tason kilpailijalla, myös tällä kiekujalla, totaalisesti-ei-SM-tasoisella, on kaikkensa antanut olo.

Olin töissä Tikiksen ständillä, joka oli FAST-ständin kanssa samalla alueella. Vieressä olivat tietysti myös RÄÄKKI, Delight- ja ALFA-ständit, sekä Sportyfeelin tutut tuotteet. Kaikkia on tullut edustettua ja kaikille tehtyä tapahtuma- ja messuduunia. Oli kivaa nähdä kaikki!

Nordic Fitness Expo on yksi iso fitnesskupla, ihan oma maailmansa, missä yhtäkkiä tuntee jokaiselta ständiltä jonkun, ja kävijöistäkin ison osan tunnistin. Vähän liian ruskeiksi maalatut, kuivatetut ja pumpatut, blingatut ja teipatut fitnesskissat ja -kollit kävelevät ympäriinsä sponssivaatteissa ja kylpytakeissa, jotkut pitelevät pokaalia ja toiset pidättelevät itkua.

 

nayttokuva-2016-10-10-kello-9-17-45

 

Raaka, ja niin antoisa. Sitä on fitness.

Aionko mä ikinä kavuta takaisin lavalle? En tiedä. En usko. Ehkä sinne masters-sarjaan sitten nelikymppisenä, eihän sinnekään ole pitkä aika. 😉 Mä viihdyin tälläkin kertaa niin uskomattoman hyvin omassa elementissäni, mikki huulilla, kiljumassa kannustushuutoja upeille Tikiksen Leuanvetoskabaan osallistuneille messukävijöille.

Voitteko kuvitella, että miesten paras tulos oli 35 leukaa, ja naisten 22 leukaa! Ihan älyttömiä vetoja, kun miettii että itse saa säkällä yhden nykäistyä hirveällä tuskalla ja vaivalla. Mun seuraava vakava tavoite on ottaa Tikis-treenihaastekirja käteen, ja sisäistää Tommin vinkit siihen, kuinka saan parannettua omaa leuanvetotulostani.

 

IMG_5829.jpg

 

Kaikessa NFE-tohinassa mä pääsin päättämään myös DAILE-rannekorukilpailun ja valitsemaan voittajan. Ihan superihania kisavastauksia tuli koko kilpailupostauksen kommenttikenttä pullolleen! Mun sydämen sulatti kuitenkin Rikun upea aie lahjoittaa ruusukultainen rannekoru tyttöystävälleen, vaikka olisi voinut valita valikoimasta ihan minkä tahansa upeuden (vaikka kuvissa vilkkuvan mustalla nahalla ja kultaisella ankkurilla koristellun yksilön) itselleen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Riku, suhun ollaan yhteydessä. Onneksi olkoon! 🙂

Vielä te, jotka haluaisitte DAILE-korun itsellenne, ehditte hyödyntää SANNA10-alennuskoodin DAILE:n verkkokaupassa!

 

img_5752

 

Seuratkaahan myös DAILE:n IG-tiliä @dailewristcom!

Nyt mä lähden juontopalavereihin.

Terkuin,
Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *