Helpoin TERVEELLINEN herkku hetkeen!

05.10.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ai vitsit, mulla oli tänään vapaapäivä!

Heräsin aamulla virkeänä, haukottelin ja venyttelin oikein makoisasti. Sitten lähetin parit sähköpostit, vastailin pariin puheluun, buukkailin vähän työntekijöitä keikoille, rekrysin yhden kaverin meille töihin, ja lähdin Tikkurilaan viemään promokamoja ja moikkaamaan meidän Meiran tehotiimiä, Annia, Annia ja Johannaa.

Ihan perus vapaapäivä, eiks niin!

Tällaisina kiireisinä vapaapäivinä on ihan kivaa hemmotella itseään syömällä. Minkä sille mahtaa, ei ruoka ole mulle pelkästään polttoainetta. Se on yksi nautintoa tuottava ja rentoutta lisäävä, IHANA asia mun elämässä. Mä elän, jotta voin syödä mahdollisimman hyvin. Mä treenaan, jotta mä saisin syödä vähän enemmän.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mullapas oli kaapissa Laitilan Kanatarhan valmiiksi kypsennettyä valkuaista ja laktoositonta munavoita. Kumpiakin myydään simppeleissä pötköissä kaupan kylmähyllyssä, yleensä levitteiden lähellä. Meikäläiselle tarttuu varsinkin valmiiksi kypsennettyä valkuaista matkaan joka kauppareissulla, sillä se on maailman simppelein maidoton proteiinivälipala, helppo kantaa mukana.

Survaisin riisipiirakoiden päälle ensin munavoita, ja koska en jaksanut alkaa läträämään maitorahkojen ja mehukeittojen kanssa, pilkoin valmiiksi kypsennettyä valkuaista, kurkkua ja kirsikkatomaatteja piirakoiden päälle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kardashianit pyörimään ja nauttimaan elämästä. Ainakin seuraavaan puhelinsoittoon asti.

Millä sä hemmottelet itseäsi vapaapäivisin?

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *