Arjen luksusta!

30.09.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

On vähän liian helppoa olla se tyyppi, joka kulkee joka paikkaan lenkkarit jalassa ja salikuteet päällä, sheikkeri kädessä ja treenilaukku olalla. Kovaa treenaajat tietää, että aika on rajallista ja jos haluaa maksimoida oman, rennon aikansa, on karsittava jostain. Ja yleensä se on tyyli, mistä karsitaan.

Musta on tullut todella mukavuudenhaluinen, kun vertaa lukio- ja TTY-aikoihin, kun olin suoranainen kävelevä joulukuusi. Matalat kengät jalassa publikeilla oli siihen aikaan ehdoton no-go. Ilman korkkareita ei astuttu ulko-ovesta pihalle.

Siitä ajasta muistuttaa mun korkkarivuoret varastolla. Niiden tilalle eteisen kenkähyllylle on tulleet lenkkarit.

Jos edustaisin vain itseäni, niin ehkä kulkisinkin kulahtaneet pieruverkkarit jalassa Helsingin keskustassa. Nyt kun edustan itseni lisäksi Tikis-treenimediaa, Better Events -tapahtumatoimistoa ja kaikkia edellämainittujen yhteistyökumppaneita, on mun vähän upgreidattava faijan kasikytluvun pieruverkkareista.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mutta miksen voisi näyttää tyylikkäältä treenikuteet päällä? Niken Air Maxit ja kultaisilla yksityiskohdilla varustetut Puman lenkkarit jalkaan, uudet Björkan kuteet päälle ja sopivat asusteet niskaan. Calvin Cleinin laukku kulkee mulla nykyään jo salillekin asti, ja sen sisällä roudautuu mun koko toimisto. Nyt kun sain viimein hankittua itselleni ihanan kannettavan tietokoneen tuon ”pöytäkoneen” tilalle 🙂 Pientä materialismionnellisuutta on tällä hetkellä ilmassa!

Mitä tulee vaatteiden ja asusteiden hankintoihin, mielummin ostan heti laatua kuin kärvistelen kuukauden yhdellä tuotteella ja vaihdan sitten kuukaudessa kulahtaneen uuteen. Tämä periaate pätee niin työvälineissä, vaatteissa, kengissä kuin koruissakin.

Supersöpöillä yksityiskohdilla kruunataan koko asukokonaisuus. DAILElta löysin upeita, kultaisin yksityiskohdin varusteltuja rannekoruja, jotka on tyylikkäitä muttei pröystäile. Kultapäällysteinen koru ja haluamansalainen nauha – mä olen rakastunut tähän nyloniseen versioon! Valikoimissa on myös teräsvaihtoehto kultaisen tilalle, ja rannenauhavalikoimaa on nahkaisesta nyloniin saakka. Jokaiselle jotakin – ja mulle mun mielestä valikoiman kauneimmat yksilöt, nahkaisella ja nylonisella versiolla. Vai mitä olet itse mieltä?

Mikä koru on omasta mielestäsi kaunein? Päätimme järjestää DAILE:n kanssa kilpailun, jossa voit voittaa valitsemasi korun itsellesi tai vaikka lahjaksi ystävälle!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Näin osallistut kilpailuun:
1. Käy tykkäämässä DAILE:n Instagram-tilistä: @dailewristcom
2. Käy valitsemassa suosikkikorusi DAILEn verkkokaupasta
3. Kommentoi tämän postauksen alle, mikä koru on suosikkisi, ja etenkin, miksi sinun tulisi voittaa koru itsellesi!

Ja voilà, näin olet mukana kilvassa!

Valitsen voittajan vaikuttavimman vastauksen perusteella tasan viikon päästä, eli 9. lokakuuta.

 

img_5693

 

Jos et malta odottaa arvonnan suorittamiseen asti, saat jo nyt DAILE Wristin verkkokaupasta alennuksen koodilla SANNA10. Meitsi pisti saman tien parit tsipaleet tilaten suoraan pukinkonttiin, sillä DAILE lähettää kaikki tilaukset valtakunnallisesti ilman toimituskuluja.

Tyylikästä tulevaa viikkoa!

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *