Mä nukuin pommiin. Mä myöhästyn töistä.

17.09.2016

img_5462

 

 

Viikonloppu! Nyt saan rentoutua vähän. Hoitaa kaikki rästissä olevat toimistotyöt pois jaloista, ja valmistautua alkavaan viikkoon.

Messuilin menneellä viikolla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, missä järjestettiin supermonet messutapahtumat samaan aikaan. Oli EuroSafetya, oli Työhyvinvointimessuja, ja Logistiikkamessuja samaan aikaan.

Kohta tulee vuosi täyteen meidän yhteistyöstä Tampereen Messujen kanssa – täytyy sanoa, että hauskempaa työyhteistöä saa etsiä! Tapahtumajengi Tampereella on rento mutta tehokas, hyväntuulinen ja aikaansaava. Ja tyylikäs. Mäkin haluan olla sellainen.

 

img_5439

 

Mutta sitten nukuin pommiin. Messujen kolmantena päivänä. Olin heräillyt edellisenä yönä kuumeiseen oloon ja hytisten hoiperrellut pitkin vanhempieni omakotitalon käytäviä keskellä yötä. Aamulla sitten heräsin vartin yli yhdeksän tajutakseni, että mun piti vartti sitten lähteä bussilla töihin. Voi paska!

Onneksi isä jäi eläkkeelle heinäkuussa ja istui keittiössä ryystämässä aamukahvia ja lukemassa Aamulehdestä päivän polttavia uutisia, kun mä kirmasin sadatellen keittiöön. Mä myöhästyn töistä. Mä nukuin pommiin. Mä en ikinä myöhästy! Mä en IKINÄ nuku pommiin!

Hölmöä että henkilöautolla puksuttaa Atalasta Pirkkahallille vartissa, ja julkisilla samaan matkaan menee yli tunti, melkein puolitoista.

Ehdin vetästä naamariin paitsi pakkelit, myös kupillisen kahvia. Jääkaapista löytyi superkiireisen ja stressaantuneen messuhoustin pelastusaamupala, nimittäin edellispäivänä kaupasta bongaamani Laitilan Proegg-smoothien uutuusmaku mansikka!

 

img_5499

 

Ootko vielä maistanut tätä makua, joka saapui kauppoihin vasta pari viikkoa sitten? Mä hädin tuskin ehdin maistaa smoothieta, kun nykäisin sen kurkusta alas ja lähdin töihin. Voisin kuvitella tämän vaikka hyvänä lisänä astetta terveellisemmissä juustokakuissa! Fitnesskeittiön kauhukokki palaa asiaan.

Nyt mä avaan Netflixin ja karkkipussin, ja syvennyn aivot narikkaan -tyyppiseen toimintaan seuraavaksi tunniksi-pariksi. Sen verran vapaata mulle sallittakoon. 🙂

Rentoa lauantaita!

 

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *