Ajatuksia kuvauspäivän keskeltä

06.09.2016

IMG_5278

 

Moi!

Elokuu meni vauhdilla. Haluutko että avaan vähän?

Instagramin, Snapchatin ja Facebookin seuraajat ovat huomanneet, että Helsinkiin muuton jälkeen elämä on ollut aikamoista hullunmyllyä. Tapahtumamaailma on tajunnut tarvitsevansa meitä, ja koko kuukausi puskettiin promootiokampanjoita, tapahtumia, messuja ja juontoja. Pari kertaa itkin, pari kertaa jätin yöunet nukkumatta. Onnistumisen tunteet oli kaikista suurimpia, ja ne pyyhki kaiken paskafiiliksen pois. Tapahtuma-ala on ihanan hirvee.

 

IMG_5259

 

Samaan aikaan pusketaan Tikiksen kanssa myyntituotteita pakettiin. Mä olen syksyllä ensimmäisenä julkaistavasta valmennustuotteesta todella innoissani, sillä sellaista ei ole markkinoilla, vaikka tilausta kyllä näyttäisi olevan. Ihanaa päästä auttamaan ihmisiä oikeasti hyvillä valmennusalustoilla, hyvällä tiimillä ja todellakin toimivalla sisällöllä.

Oon oikeasti aika kiireinen. Taas. Ja toisaalta puoliksi hirvittää välillä tää tasapainottelu yrittäjäarjen (7 pv viikossa) ja vapaiden rentoiluhetkien välillä – mä kävin keväällä aika pohjalla. Onko mahdollista, että mä tällä painamisella poltan itseni taas piippuun?

 

IMG_5264

 

Kävin pari viikkoa sitten viimeisen kerran moikkaamassa shrinkkiä. Ruma sana ihanasta ihmisestä, joka näytteli isoa osaa mun parantumisessa. Mä koin seisovani taas omilla jaloillani, mun ajatukset ja fiilikset olivat taas normalisoituneet. Ymmärsin, että ihmiselämään kuuluu alamäkiä, ja paskafiiliksiäkin. Ei niitä kannata pelätä. Ja mä olen juuri selvinnyt yhdestä todella isosta koettelemuksesta. Kiitos.

Älä säkään pelkää kuunnella itseäsi, ottaa aikaa itsellesi, kun tarvit. Ja madalla sitä kynnystä mennä puhumaan ammattilaiselle, jollekin ulkopuoliselle, kolmannelle osapuolelle. Se on puhdistavaa, helppoa ja rankkaa, ja se auttaa jäsentelemään omia ajatuksia pikkuhiljaa. Sun tahtiisi.

 

IMG_5216

 

Ennen kuin mä alan itkeä täällä Forever Herttoniemen sohvalla, niin mä lähden tsekkaamaan, kuinka kuvaaja-Sania ja valmentajakollegani Tommi pärjäävät pro-tuotteen kuvauksissa.

Seuraavaan kertaan. 🙂

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *