Lepopäivän krabbejädesmoothie

21.08.2016

image

 

Huhhuh! Nyt pitää sanoa että tää viikko on ollut mun tapahtumauran opettavaisin. Samalla oon KIITOLLINEN ja YLPEÄ, helvetti kun kuulostaa kliseiseltä, mutta niin kiitollinen ja ylpeä meidän Better Events -porukalle joka puhaltaa yhteen hiileen. Oon rakastunut pariin työntekijään joita en oo vielä edes nähnyt livenä. Ja oon niin kiitollinen meidän asiakkaille jotka mahdollistaa tällaisen kokoonpanon olemassaolon HALUAMALLA meidät töihin. Mielenvikaisen siistiä!

Tänään mulla on rentoilupäivä. Yks päivä ilman stressiä ja oikeita velvollisuuksia (no oké pari mailia lähetin). Huomasin olevani ihan pihalla kun kävin äsken kaupassa hakemassa jädesmoothieaineksia – tiputtelin tavaroita käsistäni ja kallistelin koria niin, että Celsiukset vaan pyöri ympäri nurkkia. Siinä sekoillessani tuli mieleeni ajatus – onko mahdollista että mä olisin juottanut itseni humalaan mun huomaamatta? Oonko mä kännissä? Tää päivä tuli just oikeaan saumaan ja todellakin tarpeeseen.

Kroppa kaipaa vitskuja, akkujen lataamista ja hyvää oloa. Ei paljon tee mieli mässyä, kun on saatavilla myös hyvää, oikeaa ruokaa, ja hedelmäosaston herkkuja.

 

image

 

Tosin tää hedelmäosasto, joka eksyi tehosekoittimeen, löytyi suoraan pakkasesta. Lykkäsin kulhoon banaania, papaijaa, mangoa ja ananasta. Perään pari kukkurallista ruokalusikallista sopivan mietoa ja hyvin sekoittuvaa heraa, pikkiriikkinen avocado, ja lempparimehukeittoa just sen verran, että sekoitin jaksaa pyörittää.

Kaks kulhollista taivasta! Ihan kuin olisin taas jossain Indonesiassa pikkuisella hiekkakikkareella nautiskelemassa päiväntasaajan kosteasta ilmasta, ihmettelemässä vesipuhveleita ja varastelevia apinoita. Puhumassa bahasaa ja fiilistelemässä, kuinka totaalisen rentoa elämä voikaan olla. Huomasin hengittäväni vähän syvempään, huomasin että ehkä ajatus alkaa taas kohta kulkea. Sitten kun sille sopii.

Otahan säkin rennosti tänä lepopäivänä. 🙂

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *