Tikissä ja Tikis-kameran edessä.

11.08.2016

IMG_4785

 

Moi taas!

Haluaako joku kuulla vähän Tikis-juttuja? Some on ollut täynnä pientä sniik-piikkiä Tikis-kuvauksista halki kesän, mutten minnekään ole uskaltanut kirjoittaa, että mistä on kyse.

No kysehän on siitä, että Tikis-kirja ilmestyy ihan kohta, ja niin ilmestyy pari uutta Tikiksen nettivalmennustakin. Sinne ollaan kuvattu tavaraa, ja sinne olen päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan sisältöä. On ihan superihanaa, kun ei tarvitse enää tehdä kaikkea yksin.

 

IMG_4931

 

Tikis-porukka on kasa innovatiivisimpia ja ahkerimpia, yhteen hiileen puhaltavimpia tyyppejä, joita mä olen tavannut. Tikiksen perustajajäsenet Toni ja Evgeni, siis ”Jevu”, ovat reiluja bisneksentekijöitä. Tikiksen kuvaaja on itse ihan mielettömän kuvauksellinen, yrittäjähenkinen mallipersoona. Ja kaikki Tikiksellä duunia tekevät on kaikki alansa asiantuntijoita, jotka haluaa nöyrästi kehittyä ja oppia koko ajan.

Iso arvostus koko poppoolle.

 

IMG_4929

 

Ja mä saan kunnian olla mukana. Tikiksen treenihaastekirjaan oon suunnitellut tietysti Booty-haasteen. Kesäkuntoon-valmennuksen markkinoinnissa Tikis-porukka haukkui mua bootyn treenauksen asiantuntijaksi, ja mähän omaksuin kyseisen tittelin kruunuksi mun kesyttämättömille ja salihikisille kutreille.

Olin myös vetämässä mun ensimmäiset Kesätikis by Celsius -treenit Hernesaaressa viime viikolla. Toivottavasti näitä mahiksia tulee lisää, oli nimittäin mahottoman jännää valmistautua tunnille, mutta ihan saamarin palkitsevaa.

 

IMG_4789

 

Eilen kuvattiin tavaraa paitsi tulevaan valmennukseen, myös artikkeleihin ja tulevaan Tikis-treenihaastekirjaan. Kuvauksissa tulee joka kerta vedettyä sellainen hiki päälle ja muskelit pumppiin, ettei tarvitse ainakaan samaa lihasryhmää treenata enää samana päivänä. 🙂

 

IMG_4949

 

On siistiä, miten maailma pienentyy samalla kun tutustuu uusiin ihmisiin. Tikis-kirjan kantta kuvatessa tapasin kustantajan, johon olen sittemmin törmännyt Finntriathlon-tapahtumissa töissäollessani. Samoin kuntosaliyrittäjä- ja toimittajaystäväni (ja samalla asiakkaani) kanssa ollaan törmätty joka ikisessä Finntriathlonissa. Ja nämä kaksi edellämainittuakin kaveria tuntevat toisensa!

 

IMG_3706

 

Älytöntä.

Ei muuta. Tai oikeastaan aika paljonkin kaikkea muuta. Palataan taas. 🙂

 

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *