(Superterveellinen) taco night!

10.08.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hellurei! Kuinka ruudun siellä puolen elokuu on alkanut?

Meikäläisellä on ollut ennennäkemätön hulina päällä. Tapahtuma-asiakkaat heräävät pikku hiljaa kesälomiltaan, ja touhua riittää ihan ympäri Suomen. Tuikattiin Better Eventsin kanssa valtakunnallinen rekrykampanja pystyyn, sillä nyt tarvitaan back uppia myös muualle kuin Tampereelle, Helsinkiin ja muille paikkakunnille, joissa on jo luottotekijät. Hommaa riittää.

Meillähän on jo toimistolla yksi ”uusi” täysipäiväinen tekijä, nimittäin Anni! Oon Annille älyttömän kiitollinen avusta, sillä enää en pysty tekemään kaikkea. Varsinkin kun The Johtaja, eli siskoni Esko, viilettää Jenkeissä. 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Suoraan sanottuna en oikein tiedä, mitä mulle kuuluu. Ehdinkö mä nauttia tarpeeksi elosta täällä uudessa kotikaupungissani Helsingissä? Näenkö mä tarpeeksi ystäviä? Osaanko mä viettää riittävästi vapaa-aikaa? Stressaanko mä liikaa? Olenko mä jo parantunut uupumuksesta?

Jos jotain on elämän aikana oppinut, niin sen, että on valtavasti asioita, joita ei tiedä. Ei edes oman elämänsä suhteen. Tulevaisuutta on välillä tosi vaikea ennustaa, on vaan mentävä ja tehtävä parhaansa, jonka siinä hetkessä pystyy tekemään. Aina ei tee oikeita ratkaisuja, välillä pitää maksaa isoja oppirahoja. Mutta koko ajan mennään eteenpäin.

Ainakin mä näen paljon positiivista, paljon potentiaalia, innostusta. Toisin kuin ehkä muutama kuukausi sitten, kun näki vain tyhjyyttä ja pimeyttä.

Hyvään fiilikseen mulla vaikuttaa ruoka. Senhän näkee postauksistakin – positiivisimpia taitaa olla juuri herkuttelu-ruokapostaukset.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pidettiin eilen taco night, ja oman mielenrauhani vuoksi halusin korvata normaalisti käyttämäni möhnäkkeet terveellisillä vaihtoehdoilla. Vehnälätyillä mentiin edelleen, mutta kastikkeet jäivät kauppaan ja tilalle tuli jauhelihan kaveriprotskuksi Laitilan valmiiksi kypsennettyä valkuaista. Sitä löytyi sopivasti Prisman hyllyltä, kun olin etsimässä turkkilaista jogurttia tacojen kaveriksi. Kaveri otti hyllystä itselleen oman pötkön mukaan, omien sanojensa mukaan ”aamupalamakkaraksi”. Selvä, toiset syö suoraan pötköstä! 😀

Täytyy sanoa, että nämä ”puhtaammat” tacot, tai burritot, tai mitä ovatkaan, maistuvat aika paljon paremmalta kuin lisäainemöhnäkekaverinsa. Pelkkiä hyviä aineksia lätyn sisällä. Kroppa tykkää, ja sen seurauksena myös mieli tykkää.

Ihan ältsin hyvä vinkki dieetille. Kannattaa kokeilla, valmiiksi kypsennetty valkuainen suorastaan kruunaa tämän annoksen. 🙂

Onnellisuus tulee hyvästä ruoasta!

Sanna

PS. Seuraatko muuten mua jo instassa @sannalaitinen.fi, tai Snapchatissa @bikinisanna? 🙂

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *