Kesäinen, terveellinen välipalaherkku (täydellinen salin jälkeen!)

23.06.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mietiskelin tänään matkalla Ison Omenan Fressille, että kuinka paljon mun elämä onkaan muuttunut vuoden aikana. Viime juhannuksenkin vietin vanhempien veneellä Näsijärvellä, ja samat suunnitelmat pätevät myös tänä vuonna.

Viime juhannuksena valmistauduin vielä tulevan syksyn bikini fitness -lajin SM-karsintoihin. Olin juuri muuttanut takaisin Suomeen, ja käynnistelin taas elämääni kotimaassa täynnä intoa ja tarmoa! Edessä oli vielä superhuikea Ruisrockin VIP Host -keikka, jonka hauskat, mutta pitkät työpäivät yhdistettynä kisadieettiin ajoivat minut aika pitkään jatkuneeseen väsymystilaan ja ylikuntoon. Pelästyin, huolestuin, ja lopulta joskus loppukesästä päätin jättäytyä bikinilajin parissa kisaamisesta. Päätös oli hankala. Nyt en kadu sitä hetkeäkään, vaan olen päätöksestäni äärettömän tyytyväinen. Tänä kesänä haluan nauttia huipuista työkeikoista, ja syödä tasan tarkkaan niin kuin itse haluan!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Koko viime juhannuksen taisin suurimmaksi ajaksi nukkua keulahytissä laineiden keinuttaessa venettä uneliaasti. Välillä nousin syömään ja treenaamaan upeissa maisemissa – eväinä oli jo silloin Laitilan kanatarhan tuotteita, kuten proteiinismoothiet! Myös tänä vuonna aion harrastaa samaa. Nukkua ja syödä paljon. Treenata mökkitreenejä silloin kun huvittaa. Haluan voida hyvin.

Ootko ikinä tehnyt protskulettuja, joihin tulee pari munaa ja banaani? Jos tykkäät niistä, niin todennäköisesti tykkäät myös tästä supernopeasta, kevyestä, terveellisestä herkusta, jota on helppo tuunata mielensä mukaan. Sopii myös dieetille!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Innostuin nimittäin salin jälkeen pilkkomaan valmiiksi kypsennettyä valkuaista kulhoon ja nakkasin marjoja perään! Minulle on tullut paha tapa kuluttaa maitorahkoja päivittäin enemmän kuin laki sallisi, ja nyt halusin jonkun makean mutta maidottoman vaihtoehdon rahkalle.

Mun versioon tuli paitsi pötköllinen valmista valkuaista, myös rutkasti marjoja. Kuvien jälkeen tuuppasin sekaan myös ripauksen kookoslastuja ja kourallisen sokeroimatonta mysliä. Yhdessä valkuaispötkössä on noin 18 grammaa proteiinia, ja koko pötkö on tietysti maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Ihan loistava annos salin jälkeen nautittavaksi!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt mä alan rauhoittua juhannuksen viettoon. Hyvää ruokaa, rentoa oloa, kauniita suomalaisia maisemia. Ja runsaasti alkoholittomia juomia, kuten vettä.

Rentoa juhannusta!

 

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *