Aikaansaava Laitinen (pitkästä aikaa!)

21.06.2016

image

 

Kukkuu, kullat!

Taas jossain Tampereen ja Helsingin välimaastossa matkaamassa paikkakunnalta toiselle. Nyt yksiä kuvauksia, monia naurunremakoita ja tietty uusia trikoita rikkaampana.

Edelleen jaksan ihmetellä teitä kaikkia, jotka paitsi uhrasitte aikaanne uupumuspostauksen lukemiselle, myös kerroitte minulle palasia omasta tarinastanne ja halusitte auttaa. En oikein osaa kuvailla sitä puhdasta hyvää oloa ja kiitollisuuden tunnetta, joka teidän viesteistä seuraa.

Totta puhuakseni pelkäsin julkaista koko postausta. Pelkäsin reaktioita ja tuomitsevia ajatuksia. Pelkäsin ottaa vastaan teidän viestejä. Ihan turhaan, ootte te ihania. Ollaan me aika ihania!

 

image

 

Samoin oli aika ihanaa tänään, kun näin pitkästä aikaa mun tärkeää yrittäjäystävää Lauria, ja toista kuvausmallia Maikkua. Maikun raikuva nauru ja iloisuus tarttuu. Ihana mimmi. 🙂

Tiiätkö kuinka paljon helpompaa on, kun asennoituu to do -listalla oleviin taskeihin sellaisella energisellä tekemisen meiningillä? Mulla on ollut keväällä tosi paljon sellaista ”onks ihan pakko”-asennetta. Sellaista ei-kiinnosta-mutta-tehdään-nyt-kun-on-luvattu -tyyppistä vetkuttelua. Semmoinen jahkailu, itsensä väkisin motivoiminen ja hyvien energiatasojen pakottaminen vie ihan sairaasti virtaa. Ja aikaa! En tiedä onko tää aurinko ja vuodenaika vaikuttanut mun energiatasoihin, mutta musta tuntuu että mä oon taas löytänyt sen oikean asenteen asioiden hoitamiseen.

 

image

 

Kuvauspäivän kunniaksi otin käyttöön myös uuden somekanavan. En uskalla suositella seuraamista.

image

 

 

Ei muuta tänään. Palataan taas.

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *