Kiitos.

20.06.2016

 

image

 

Moi.

Suurkiitos kaikista viesteistä ja tarinoista joita olette lähettäneet edellisen postauksen luettuanne. Jokainen on huomioitu.

Uupumus lienee meillä päin aika yleinen ilmiö, vaikkei siitä puhuta kovin paljon. Ymmärrän hyvin, ettei uupunut osaa tai jaksa tuoda esille omaa jaksamattomuuttaan, sillä vaikka kuinka olisin halunnut kertoa teille tästä jo keväällä, en tiennyt miten. Ärsyttää kaikki puhumattomuus ja selviytymistarinat, jotka tietysti kerrotaan vasta kun koko tilanne on jo takana päin, niin kuin minäkin tein. Selviytymistarinat saa uupumuksen kuulostamaan helpommalta kuin se onkaan. Uupuneella on omat ajatukset sen verran kovalla volyymilla ja isoilla solmuilla, ettei tilaa jää oikein muille eikä eväitä muiden auttamiseen vielä löydy.

Jos voin mitenkään auttaa sinua, niin kerrothan.

 

image

 

Juhannusviikko! Täällä seilataan tuttuun tapaan Tampereen ja Helsingin väliä – nyt junaillaan Tampereelle tapaamaan toimiston tyttöjä Essiä ja Annia. Anni aloitti meillä harjoittelijana kesäkuun alussa, ja on jo nyt osoittautunut korvaamattomaksi avuksi toimistolla. Huomenna kuvataan aika iso verkkokauppaprokkis. Keskiviikko ja torstai moikkaillaan rakkaita pääkaupunkiseudulla, ja loppuviikko Pohjois-Pirkanmaalla juhannuksenviettoon rauhoittuen. 🙂

 

image

 

Millaisia juhannussuunnitelmia sulla on?

Sanna

 

Kuvat: Lars Johnson (Tikiksen Kesäkuntoon-valmennukseen)

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *