Herkuttelua salin jälkeen

16.06.2016
IMG_3771

Ensin treenit Fressi Kampissa, sitten kaupan kautta herkuttelemaan 😉

 

Jos joskus Kun aina on kivaa vetää kunnon herkkuöverit, paras hetki sille omasta mielestäni on salin jälkeen. Aina Ei koskaan ei vaan jaksa puputtaa kuivaa kanaa ja riisiä, ja miksi tarvitsisikaan? Kunhan syö vähintään tarpeeksi – riittävästi protskuja, hiilareita ja rasvoja – ja tietty sellaisia safkoja joista itse tykkää, niin voiko mennä pieleen?

No okei, voi. En tällä kertaa kuitenkaan sortunut jäätelöön ja irtokarkkeihin, vaan riisipiirakoihin, munavoihin ja valkuaispirtelöön. Ja marjoihin!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Onko muita joiden tekee kyykkytreenin jälkeen ihan sairaasti mieli marjoja? Kun reidet ja pakarat on hapoilla ja pyyhit jälkihikeä otsalta salilta lähtiessäsi, niin eikö oo mahtavaa käydä hakemassa protskupitoisen sheikin kanssa vähän raikkaita marjoja? Ai vitsit!

Kun siis seuraavan kerran näet mut marjoja pursuavan ostoskassin kanssa kulkemassa kaupungilla, olen todennäköisesti juuri tehnyt kyykkytreenin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Totuuden nimissä todettakoon, että mä oon päässyt käymään salilla vasta tällä viikolla sen kolme viikkoa kestäneen treenaamattomuuden jälkeen. Ensin oli noro, josta kirjoitinkin ällöpostauksen heti meidän hurjan noro-reissutarinan jälkeen. Sen jälkeen tuli flunssa, jota mä vähän poden edelleen. Kolmen treenivapaan viikon jälkeen mä silti päätin, että ei tää lenssu lähde kotona makaamalla. Koska olo on pysynyt hyvänä, niin päättelin nokkelasti, ettei salitreeni tee pahaa.

On muuten siistiä, kun välillä tajuaa olleensa välittämättä syömisistä ja treeneistä laisinkaan. Yleensä sellaista oivallusta seuraa ilonpuuska siitä hyvästä, että kroppa näyttää ihan superhyvältä ruoka- ja treenistressittömän ajanjakson jälkeen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kun siis olet vaikka Kesäkuntoon-valmennuksen myötä sisäistänyt hyvän ruokailun mallin, niin sen jälkeen let loose, enjoy life. Herkuttele välillä koko ajan! Tee sellaisia valintoja ravintoloissa ja kauppareissuilla, että jokainen ateria tuntuu herkkuhetkeltä! Mulla on vähän sellainen kausi menossa nyt. Tuntuu hyvältä.

Millaisia ajatuksia sinulla on ollut viime aikoina treeni- ja ruokailuvelvollisuuksiin liittyen? Ootko vielä kokeillut Laitilan munavoita tai proteiinismoothieta? 🙂

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *