Tikis-kirjan kuvauksissa

10.06.2016

IMG_3596

 

Terkkuja sairasvuoteelta. Noro oli kevyttä tähän sitkeään flunssavirukseen verrattuna – ainoana erona on, että yrjötaudissa en olisi raahautunut meikin ja tukanlaiton kautta Petri Mastin ja Tikis-porukan kanssa studiolle ja miljööseen kuvauksiin koko torstaipäiväksi.

Musta on siistiä huomata miten sitä kehittyy kuvaustilanteissa, ja varsinkin sen kuinka paljon parempia kuvista tulee kun jättää jännityksen kotiin ja heittäytyy tilanteeseen. Pitää hauskaa. Ottaa rennosti, eläytyy. Nauttii hyvien tyyppien seurasta.

 

IMG_3593

 

Samoin sitä kehittyy siinä, miten reagoi kun näkee kuvan tai videota itsestään eri medioissa. Vuosi sitten saatoin menettää yöuneni, jos naama ei vääntynyt kuvaan niin kuin olisin toivonut, tai jos huomasin mahan pömpöttävän tarpeettoman paljon. Suoraan sanottuna en jaksa enää välittää yksityiskohdista – kunhan materiaalista välittyy oikeanlainen fiilis, kaikki on hyvin. Kunhan asiakas on tyytyväinen, mäkin olen tyytyväinen.

Tikis-porukan kanssa on aina huippua kuvata ja tehdä töitä, koska koko jengistä välittyy aito, lämminhenkinen ja rehellinen kuva ihan kaikessa tekemisessä. Tällä kertaa entuudestaan tuttu kuvaaja Petri Mast toimi koko Tikis-kirjan valokuvaajana. Petrin kanssa homma toimii joka kerta.

 

IMG_3612

 

Tikiksen kanssa meillä on käynnissä Kesäkuntoon-valmennus, jonka myynti sulkeutuu juhannuksen jälkeen. Valmennusalustalle on pääsy kaikilla valmennuksen ostaneilla kuitenkin elokuun loppuun saakka. Sen jälkeen seuraa teille jotain uutta, mitä jo rakennetaan parhaillaan!

Tämä kirja ilmestyy niin ikään syksyllä. Se sisältää muun muassa meidän Tikis-urheilijoiden kunkin itse laatiman haasteen, ja meikäläisen haaste on luonnollisesti pakaraosastoon keskittyvää sorttia. Jo bootyhaasteen takia kannattaa investoida opukseen. 😉 Ja kansikuvan (joka tietysti julkaistaan myöhemmin)! Ai että mä olen siihen tyytyväinen!

 

IMG_3610

 

Mä käyn takaisin yöpuulle. Josko olisin järjissäni lauantain Finnthriatlonissa Vanajanlinnassa. Tuu moikkaamaan Sportyfeelin pisteelle jos oot seuduilla!

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *