Puolialasti Kultsalla

13.05.2016

Moikkuli!

 

IMG_3115

 

Ehdottomasti paras, ja samalla surkein paikka tehdä toimistotöitä on Kulttuuritalon katsomossa, kun koko mesta valmistautuu illalla pidettävään Cage35-tapahtumaan. Pääsin just nyt paikan päälle edellisiltä työtohinoilta – käynnissä on siis myös Crescentin sähköpyöräkiertue, joka pidetään nyt loppuviikosta Pirkanmaalla.

 

IMG_3135

 

Ensi viikolla suunnataan vielä Hervantaan, Turkuun ja Kauhajoelle. Toukokuun viimeisellä viikolla visiteerataan Kempele ja Oulu. Oli ihan superihanaa, kun sometutut kävi moikkaamassa mua Lappeenrannassa samaisella sähköpyöräkiertueella. Toivottavasti pääsen tapaamaan myös muita teitä seuraavilla keikoilla!

Apua noita sikspäkkejä tuolla häkissä. Keskity, Laitinen.

 

IMG_3133

 

Tänään siis ovet aukeavat Kultsalla klo 18, ja tapahtuma käynnistyy klo 19. Me ollaan tietysti Heinin kanssa mestoilla koko tapahtuman ajan. Viralliset jatkobileet on Apollossa!

Nähdään illalla. 🙂

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *