Sanna Laitinen @NordicFightExpo2016!

13.04.2016

IMG_2652

 

Mä en ollut ikinä aikaisemmin esiintynyt messuilla. Nyt musta tuli yksi niistä, jotka sai kavuta lavalle ja viihdyttää. Osoittaa oma ammattitaitonsa esiintyjänä, heittää jutut läskiksi, hölistä asiaa ja paljon sen vierestä. Vähän jumpata ja ehkä vähän jumppauttaakin.

Arvatkaa jännittikö.

Etukäteen jännitti. Vietin pari unetonta yötä ennen expoja, koska tiesin pääseväni soveltamaan tapahtumassa kaikesta valmistautumisesta huolimatta.

Heti päästyäni messuille tajusin, että nyt vaan pidetään tämän jengin kanssa hauskaa. Niin messukävijät kuin näytteilleasettajatkin oli ihan mielettömän hyvällä, iloisella, rennolla ja kokeilevalla fiiliksellä liikenteessä. Hyvä fiilis huokui koko messualueella.

 

IMG_2655

 

Oon ihan älyttömän ylpeä tapahtumanjärjestäjistä, joille tämän tapahtuman tuottaminen on ollut pitkäaikainen haave. Se osoittaa todeksi taas kerran sen, että mikä vain on mahdollista kun vaan on sopiva jengi ympärillä, sopivasti hulluutta, sopivasti draivia, ja oikeanlainen tekemisen meininki. Oon mielenvikaisen kiitollinen siitä, että pääsin osaksi tapahtumaa, jota oli järjestämässä näin huikea jengi.

 

IMG_2656

 

Kiitos Timo Lampén – oot monessa asiassa mun esikuva. Ei paineita.

Vitsi mä olen ylpeä myös itsestäni. Mä tein sen! Whuuuuuu!

 

Sanna

 

 

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *