Puolialasti steissillä ja studiossa.

10.04.2016

IMG_2606

 

Olin viikonloppuna töissä. Helsingin rautatieasemalla. Fitnessmallien minitopissa ja -shortseissa.

Kun mua vuosi sitten pyydettiin (tai oikeastaan käskettiin, kiitos Henna 😀 ) töihin Cagen kehätytöksi, en uskaltanut kertoa siitä kenellekään. En varsinkaan äidille. Mitä jengi ajattelee musta, kun pyllistelen Kultsalla puolialasti? Asuin silloin vielä maassa, jonka valtauskonto sortaa naisia aika kovin ottein. Feministi minussa ei meinannut kestää vallitsevia olosuhteita.

 

 

Mietin pitkään, että miten perustelen Cagen työkeikan itselleni. En voi tehdä työtä, jota häpeän. Haluan nauttia kaikista duuneistani täysillä – siksihän alun perin lähdin yrittäjäksi. Saan tehdä juuri niitä juttuja ja kehittyä juuri niissä asioissa kuin haluan. Ja sitä paitsi – olinhan pyllistellyt Kultsalla pienemmissäkin bikineissä fitnesskisoissa keväällä 2014, ja vieläpä maksoin siitä!

 

 

Ymmärsin, että niin paljon kuin häpeän työtehtäviäni, niin häpeällisiltä ne vaikuttavat myös niiden henkilöiden mielestä, jotka seuraavat touhujani. Ja yhtä lailla – niin ylpeä kuin olenkaan siitä mitä teen, niin paljon muutkin arvostavat työtäni.

Yhteistyö Cage-vapaaotteluorganisaation kanssa on tuonut mulle paljon muutakin kuin pienen omantunnonpiston aina kun herkuttelen. Oon tutustunut hurjaan määrään upeita yrittäjiä ja nykyisiä yhteistyökumppaneitani ja asiakkaitani. Oon päässyt tapaamaan kasvoja joita en ikinä olisi muuten tavannut. Mun kehätyttöystävä Heinistä on tullut mulle tärkeä ystävä – niin läheinen, että monet luulee meidän tunteneen toisemme koko ikämme.

 

 

Hämmennys, seksi ja huumori – siinä kolme tekijää, ajatusta tai tunnetilaa, jotka saamalla aikaan voi vaikuttaa toiseen ihmiseen. Vai mitä oot mieltä meidän rautatieaseman promosta, josta muun muassa Viihdelehti Stara teki jutun?

Kokeile vaikka itse – murjaise vitsi, käytä kaksimielistä kieltä (told ya), tai kysy jotain täysin kontekstiin kuulumatonta – aiheuta kuulijassa hämmennystä tai naurua. Mitä ikinä tapahtuukaan välittömästi sen tilanteen jälkeen, jää varmasti vastapuolen mieleen.

Kiitos Cagen, olen tavannut myös Timo Lampén -nimisen tamperelaisvaikuttajan ja yritteliäisyyden perikuvan, joka järjesti lauantaina 9. huhtikuuta Nordic Fight Expo -tapahtuman. Se keräsi unelmoituakin enemmän kävijöitä. Ja minäkin sain olla mukana tuottamassa sisältöä tapahtumaan. 🙂

 

IMG_2613

 

Mun viikonlopputouhujen ansiosta mun puhelin käy kuumana – somekanavat huutaa ja puhelin soi. Sain hyviä kontakteja ja näkyvyyttä tapahtumatuotanto-organisaatiollemme. Mimmit kysyy multa jonossa, että kuinka kehätytöksi pääsee. Työ ei tekemällä lopu ainakaan tänä vuonna. Vieläkö olet sitä mieltä, että mun pitäisi häpeillä sitä mitä teen?

Mitä ikinä teetkin, tee se ylpeydellä. Mitä ikinä haluaisitkaan tehdä, ala miettiä mikä olisi luontevimmalta tuntuva tapa päästä lähemmäksi sitä, mitä haluat tehdä.

 

Sanna

Samankaltaisia kirjoituksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *